Rabu, 13 Jun 2012

Ngeri Kari Ngeri...

Views Sedang belajar memberanikan diri untuk melihat kematian2 yang amat ngeri...tabik kat blog Kari Ngeri sebab kandungan blog yang amat ngeri namun memberikan maklumat.

First sekali bukak dah nampak mayat2 hancur terasa loya pulak tekak ni...rasa macam nak muntah...tapi aku beranikan diri jugak untuk melihat paparan yang dorang paparkan tu...kebanyakan berlaku kat luar negara terutamanya kat Maxico, mungkin kat sana banyak pembunuhan berlaku maklum lah pengedar dadah nombor 1 dunia la katakan.

Rasa ingin tahu kat mane dorang dapat sumber2 cerita yang ngeri2 ni...

Kalau korang berani jom lihat antara gambar ngeri yang aku petik dari Kari Ngeri ni...ada bran..???


corpse1
Yang ni mati eksiden...bawak motor dalam keadaan mabuk...padan muke die..

run over by tractor1
yang ni pulak eksiden bawak traktor, takde lesen kot..

subway train2
putus kepala oleh rel kete api, mungkin nak bunuh diri gak...

cuba bunuh diri tembak kat kepala tapi tak mati2...

616_1297463843
kat Mexico, polis dibunuh dan disiat oleh pengedar dadah..

3
mangsa keganasan beruang kutub...ditelan hidup2...yaiikk..ngeri oo

w3e4rr1
awek ni mati sebab perut kene kerat oleh boypren...

Ade banyak lagi gambar ngeri kat dalam blog tu...kalau aku letak semua kat sini gerenti seminggu korang muntah2..kan tu dah muntah....hahahahahahaha

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />