Sabtu, 28 Januari 2012

Kesian blog aku ni....

Views Singgah kejap kat blog ni...dah lame betol aku tak update..Lame sangat terbiar lain pulak rasenye...
Macam ni la kalau dah terlalu sibuk dengan keje, sampai nak meluangkan mase untuk keluarga pun terbatas..


Semenjak dua menjak ni terlalu banyak perkara yang terjadi, tak kisah la kat tempat keje ke atau kat rumah..
Sampaikan Hari jadi sendiri pun tak ingat...nasib baik anak2 and bini ingat kan aku, balik je dari keje dorang bagi supprise, walau pun tak kejutan itu tak seberape tapi aku hargai...sayang gak dorang kat aku ek..


Sedar x sedar  umur dah semakin meningkat, terasa macam masih remaja lagi...jiwa je la.
Ape2 pon semoga Allah panjangkan usia ku ini, amin..




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Ahad, 22 Januari 2012

Memori Zaman Persekolahan Ku...!!!

Views As Salam...

Seakan tak percaya sudah belasan tahun aku meninggalkan zaman persekolalanku sekaligus meninggalkan zaman remajaku..terasa rindu pulak rase seperti ingin kemabali ke zaman itu.

Tengah mencari member baru kat dalam FB tetiba terjumpa pulak akaun FB member sekolah dulu..tengok kat friend list die terjumpe la pulak akaun FB member2 yang lain.....

Belek satu persatu FB dorang terjumpa la pulak gambar ni...penuh dengan memori...


Zaman persekolahan memang banyak peristiwa yang sukar dilupakan, malahan ade yang masih diingati sampai sekarang..
Bila tengok gambar2 mereka, banyak perubahan pada diri mereka (maklum la dah tua) ade yang dh gemuk dan ade yang dah kurus, ade yang dah kawen and dah ade anak macam aku la...hehehehehehe


Tapi yang paling best pulak aku terjumpe gambar mase aku masih sekolah rendah lagi kalau tak silap aku mase tu aku darjah 5 kot...


Gambar retro ni aku rase diambil sekitar awal tahun 90-an, kalau nak tahu mane satu gambar aku, tu ha...no 4 dari kiri yang bagi 'peace' tu...

Aku sebenarnye kerap bertukar2 sekolah sebab ayah keje gomen sering perpindah tempat keje, so bila tukar tempat keje  terpakse la kami pun tukar jugak la tempat sekolah...leceh memang leceh sebab nak kene sesuaikan diri dengan suasana baru tapi yang bestnye dapat kenal ramai kawan2 baru...

Terasa seperti cepat betul masa berlalu, tak terasa masa beredar...kalau la boleh kembali ke zaman remaja dulu alangkah bestnye sebab mase tu tak perlu nak fikirkan masalah macam sekarang ni...bebas je....cume nak happy je ngan member2 hahahahahahahaha...



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Sabtu, 21 Januari 2012

As Salam,,

Views As salam...
Lama betul dh tak update blog ni, ye la...keje banyak sangat sehinggakan tak berkesempatan untuk tengok blog ni...


Takde ape yang menarik untuk hari ni, cume ade berita yang tak sedap didengar iaitu industri muzik tanahair telah kehilangan lagi seorang penghibur berbakat, tau kan sape die...Izwan Pilus abang kepada Aril AF.


Beliau dikatakan mengalami jangkitan paru2 sehinggakan menyebabkan kematian beliau...bahaya jugak jangkitan paru2 ni kan...


Marilah kita same2 sedekahkan Al-fatihah kepada beliau....amin....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Jumaat, 13 Januari 2012

Yup....aku lagi ni..

Views As Salam,,,
ke hulu...ke hilir..tak tau nak wat ape..mak aii...brg bnyak sangat..bos mula membebel...zam buat itu...zam buat ini..disusuli suara ch 4 grosri..grosri...masuk...sidep tak pasang lagi....nyampah pun ade...ch 5 la pulak, breakage nak kene scan yang paling bestnye aku yang kene scan...hahahahaha padan muke aku..


Sedang sibok buat keje tetibe big boss pulak datang.."grosri...grosri...kasi clear tu pallet, seasonal alley jangan kasi sepah..wayang sikit kasi pesing cantik.."sape lagi kalau bukan ch 2 yang start bising pulak..mase tu huru hara jadinye...
Argghhh...lupekan pasal keje malas nak fikir...sekarang ni aku nak rileks kan tesen aku..
Nak pi buat air kopi pastu layan tv jap...nampak macam ade citer best je...k la nak pi tengok dulu...


cau cincaw,,

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Terima Kasih...

Views Wow...lu memang da best la....follower pertama blog ni...
Terima Kasih Banyak2.....hehehehehehe






Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Rabu, 11 Januari 2012

As Salam

Views Dah ubah sikit2 tapi masih belom lawa lagi...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Hari Ini Dalam Sejarah...

Views Tanggal 11hb January 2012 maka lahir la blog aku yang tak seberapa ni...belum ada modifikasi lagi.
Menggunakan template Wooden-shed.. Insyaalllah dalam beberapa hari ni saya akan mula mengupdatekan blog ini..


Bagi sesape yang tersesat sampai ke blog ni terima kasih diucapkan kerana sudi bertandang...


As Salam

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

/> />