Selasa, 19 Jun 2012

Makin Berat..nape ek..??

Views As salam,


Nak citer sikit pasal talian unifi ni, dulu mase mula2 gune line semua clear, laju je bile download ke atau ape2 je la yang sewaktu dengannye. Tapi sekarang ni semua dah mule nak lembab dah, download atau loading blog semua lambat. Kekadang tersekat2..mungkin ke aku jadik mangsa si pencuri line..??


Kalau ye aku kene tukar password baru ni, tapi tak tahu macam mane. Abang unifi tu dah kol banyak kali masih tak datang lagi...hampeh betol la..


Sama macam perkhidmatan line tenet yang lain, mase mule2 je line clear, sume laju...lame2  line start slow, mungkin ni salah satu strategi dorang...ape2 pun kalau boleh biarla ape yang kite bayar tu berbaloi. Bukan murah nak bayar perkhidmatan tenet ni...









Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />