Selasa, 7 Mei 2013

Lalu sekejap...hahahaha

Views Fuhhh...dah cukup lama aku tinggalkan blog ni, spider web tu dh penuh kat dalam sini. Rindu juga blog ni sunyi je kan..tapi yang peliknya jumlah kunjungan semakin meningkat dari hari kehari..

Rupenye ada juga orang berblogwalking kat blog buruk aku ni kan..ape-ape pun saya ucapkan terima kasih kerana berkunjung.

Pilihan raya dah berlalu namun topik panas masih terpampang di dada akhbar...semua mengenai pilhan raya nikan..korang undi ape?? oopppsss...undi itu rahsia...hahahaha

Janganlah disebabkan fahaman politik kita bermusuhan sesama islam...Allah benci, Nabi pun tak suke..
Arrgghhh...lupekan la pasal politik tu, sekarang ni aku nak citer sikit pasal ketidakpuasan yang lahir dari hati dan perasaan ku ini...aiseymen..hahaha

Bukan ape, ni pasal kat tempat keje la..bila bos lame dah ditukar oleh bos baru segala2nye berubah...serius ni..malas la nak fikirkan. Asyik fikir je gerenti kondem otak ni kan??

Lagi satu ni kalau setakat bos je yang berubah takpe la..ni suasana kat dalam tempat keje pun berubah...sini pindah sana...sana pindah sini...pening...pening..

Mungkin sebab dah terbiasa dengan bos lama kot tu yang tak boleh terima bos baru tu...beza sangat...bos ni kurang sikit kemesraan dengan pekerjanye....boleh dikatakan dalam seminggu tu saya hanya melihat die dalam beberapa kali je...kalau suare tu dengar la tapi lokasi die tak tau kat mane..

Kadang kala terasa macam kite ni tak ade fungsipun kat dalam store tu sebab kurang perhatian, konon katenye taknak kacau keje kite orang....ye ke??

Ape2 pun saya harap segalanye akan berubah kelak...kamon...kite keje satu bumbung bro...

Ok la jari dah leti nak menaip ni...almaklumlah dh tue kan...hahahahahaha

Assalamualaikum...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />