Rabu, 27 Jun 2012

Inventory Oh Inventory...!!!!

Views As salam...


Rasenye dah lame tak update blog ni, sorry la sebab sejak akhir2 ni aku terlalu sibuk dengan kerja kat tempat kerja tu...al maklum dah nak inventory ni kene la prepare awal2...ape..!!! tak tau ape tu inventory.???


Inventory tu kire stock la...alaaa...barang2 yang ade kat dalam hypermarket tu....bayangkan barang yang banyak tu nak kene kire oleh kakitangan yang tak seberape ni....fuhhh...letih giler la..nasib baik aku tak terlibat untuk kerja malam hari ni...


Ape2 pun aku doakan rakan2 seperjuangan berjaya mengira stock tu dengan lancar...harap takde  la loss yang giler2 punyer....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />