Sabtu, 26 Januari 2013

2013 Spectacular Herbalife...meriahnye..

Views
Baru je balik dari menghadiri satu event yang besar iaitu 2013 Spectacular yang dianjurkan oleh sebuah syarikat besar tak lain dan tak bukan HERBALIFE. First time ikut event yang super grand macam ni, teruja pun ada gak. 





Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

Ahad, 6 Januari 2013

Warkah Buat Isteri Tersayang....

Views Buat Isteriku,

Ayang, sudah 14 tahun lamanya kita bersatu, satu masa yang panjang namum dalam sekelip mata ianya berakhir.

Ayang...terlebih dahulu aku memohon maaf sekiranya selama perkahwinan kita ini ayang merasa sengsara dan terseksa, ya lah..dengan kehidupan kita yang serba kekurangan ini sudah tentu segala hajat dan kemahuan ayang tidak tercapai...aku mintak maaf ayang..


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

/> /> />