Rabu, 30 Mei 2012

huh..!!!! "LEMBAB"!!!

Views
Ape..!!! 'LEMBAB'
Agak-agak la sis...kata pepatah melayu makan boleh sebarang makan..cakap jangan sebarang cakap..
Walaupun ayat simple je tu tapi mendalam kesannya..ingat sikit la aku pun ade hati dan perasaan...jangan main sembur je..come on la sis, korang tu dah tinggi level pun masih tak pro ke..?? mase korang ikut team building ke atau ape2 training takde ke dorang ajar macam mane nak berkomunikasi dengan baik dengan orang bawahan...??


Korang mesti ingat, takde kite orang ni takan jalan keje semua tu...nasib baik aku ni jenis yang tak suke bersuara kalau orang lain macam si 'tuttt' tu mesti kene maki..
Sedar la sikit sis...kite keje dalam satu department dan memerlukan antara satu sama lain kalau macam ni la cara cakap sis...macam mane orang bawahan nak kerja dengan baik...kualiti kerja takde la..

Tapi aku taknak ambil kisah sangat sebab aku kerja ikhlas...kerja kan tu satu ibadah....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />