Sabtu, 26 Januari 2013

2013 Spectacular Herbalife...meriahnye..

Views
Baru je balik dari menghadiri satu event yang besar iaitu 2013 Spectacular yang dianjurkan oleh sebuah syarikat besar tak lain dan tak bukan HERBALIFE. First time ikut event yang super grand macam ni, teruja pun ada gak. 




Nak tahu macam mana ak boleh terlibat dalam semua ni? Entah la, mulanya aku cuma mencuba produk kesihatan dorang ni al maklumla kan badan dah sakit-sakit. Tapi bile mendengar testimoni dari mereka yang pernah dan masih lagi mengamalkan makanan nutrisi ini, aku dah mula teruja dan tercabar pada diri sendiri unuk mencuba join kompeni ni.





Ya lah, seawal pembabitan memang perlulah latihan dan tujuk ajar dari senior, dan kebetulan event besar ni diadakan pada tahun ni kat Malaysia...apa lagi ambil peluang ini untuk menimba ilmu.

Ok la, so far ok sebab pada sebelah pagi kite dihiburkan dengan muzik super bass yang cool...yang tak tahan tu lagu gangnam style disajikan pada kami semua..



Apa lagi, dengan kehadiran orang dari seluruh pelusuk Malaysia ini bila dengar lagu ni makin meriah la...nak-nak lagi orang yang tahu tariannya tu...aboi...makcik pun pandai menari...hahahaha


orang umah pun join gak..


siap kibar bendera lagi...

Apa bila seisi training oleh leader-leader bermula, keadaan menjadi tenang dan ada satu pengalamam yang diceritakan mengenai orang-orang yang asalnya dari bawah dan mereka menjadi seorang yang berjaya apabila menyertai Herbalife ni..

Selain itu banyak lagi pengajaran baru yang aku pelajari dimana mereka ni beroperasi atas satu teknik yang mereka praktikkan iaitu DMO..kalau korang nak tahu apa itu DMO korang join la...hahahahah

Ok la, esok aku nak pegi lagi kat event tu sebab ianya berlangsung selama 3 hari sejak semalam. Nanti aku apdate lagi cerita yang menarik ok...





Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />