Rabu, 22 Ogos 2012

Raya oiiii..!!!

Views As salam semua...

Lama tak update blog ni, maklumla tengah raya ni masa untuk bergembira la katakan...

Hari ni dah masuk raya ke 4 tapi suasana raya kat KL ni kurang sikit bahangnya, kalu kat kampung masa ni masih ramai lagi rancak lagi beraya.

Esok dah start kerja dah, malas pula rasanya setelah 6 hari bercuti. Rassa macam sekejap saja cuti tu, masih tak puas bercuti. Tahun ni duk rumah je, takde pegi raya kat mane2, layan tetamu kat rumah tu pun kawan2 anak aku. Raya ke 2 sempat juga la bawa anak2 pegi jalan-jalan, tu pun kat Suria KLCC je.

Rasa menyesal bawak anak2 pegi sana sebab tempat tu dibanjiri oleh warga-warga asing yang datang dari negara jiran, tak kurang juga warga Bangladesh yang membanjiri kawasan tu..

Ok la...ni gambar yang sempat aku ambil masa kat sana, background tak lawa sebab sesak dengan orang..





















Walaupun penat masa tu tapi yang penting anak-anak aku semua happy..takpe la setakat KLCC je aku boleh bawa dorang ni. Tahun depan bawa tempat lain pula..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

1 ulasan:

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />