Rabu, 11 Julai 2012

Koleksi Baju kerja...

Views As salam semua...dah lama tak menulis kat blog ni. Bukannya apa tapi kadang sibuk sangat kat tempat kerja tu..


Haaa...hari ni aku update sikit la...pasal apa?
Takde apa yang menarik sangat, just nak share sikit koleksi baju kerja yang aku pakai selama aku kerja kat 
hyppermarket ni..


Dulu setiap kali ulang tahun saja mesti kena pakai baju anniversary selama sebulan dan lepas tu kenepakai baju uniform balik...


Ok la, taknak buang masa banyak-banyak...ni la dia baju tu...jom..

Baju ni aku jarang pakai sebab ade gambar bunga...

Baju ni masih lagi aku pakai tapi hanya untuk kerja overnight je...
Setiap kali aku pakai baju ni rase sedih sebab terkenangkan time raya  tak
dapat cuti raya...kene gak kerja...

Baju ni aku tak suka pakai sebab quality kurang kat bahagian leher tu..
leher baju longgar..



Baju ni aku dah tak pakai dan aku memang tak suka pakai baju ni...
low quality...

Antara baju febret gua...

yang ni pun febret gak..

fuhh...baju ni paling lama aku pakai, 4 tahun kalau tak silap aku..

Baju ni aku pakai masa mula2 masuk kerja...sekarang dah tukar warna biru..

Haaaa...tu je la koleksi baju yang aku ada. Sebenarnya banyak lagi baju anniversary ni tapi masa tu aku belom lagi join kerja hyppermarket tu yang  tak dapat...

Ok la nampaknya tu je la yang dapat aku share kat korang...nanti kita jumpa lagi k..












Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />