Ahad, 22 Januari 2012

Memori Zaman Persekolahan Ku...!!!

Views As Salam...

Seakan tak percaya sudah belasan tahun aku meninggalkan zaman persekolalanku sekaligus meninggalkan zaman remajaku..terasa rindu pulak rase seperti ingin kemabali ke zaman itu.

Tengah mencari member baru kat dalam FB tetiba terjumpa pulak akaun FB member sekolah dulu..tengok kat friend list die terjumpe la pulak akaun FB member2 yang lain.....

Belek satu persatu FB dorang terjumpa la pulak gambar ni...penuh dengan memori...


Zaman persekolahan memang banyak peristiwa yang sukar dilupakan, malahan ade yang masih diingati sampai sekarang..
Bila tengok gambar2 mereka, banyak perubahan pada diri mereka (maklum la dah tua) ade yang dh gemuk dan ade yang dah kurus, ade yang dah kawen and dah ade anak macam aku la...hehehehehehe


Tapi yang paling best pulak aku terjumpe gambar mase aku masih sekolah rendah lagi kalau tak silap aku mase tu aku darjah 5 kot...


Gambar retro ni aku rase diambil sekitar awal tahun 90-an, kalau nak tahu mane satu gambar aku, tu ha...no 4 dari kiri yang bagi 'peace' tu...

Aku sebenarnye kerap bertukar2 sekolah sebab ayah keje gomen sering perpindah tempat keje, so bila tukar tempat keje  terpakse la kami pun tukar jugak la tempat sekolah...leceh memang leceh sebab nak kene sesuaikan diri dengan suasana baru tapi yang bestnye dapat kenal ramai kawan2 baru...

Terasa seperti cepat betul masa berlalu, tak terasa masa beredar...kalau la boleh kembali ke zaman remaja dulu alangkah bestnye sebab mase tu tak perlu nak fikirkan masalah macam sekarang ni...bebas je....cume nak happy je ngan member2 hahahahahahahaha...



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />