Isnin, 17 Februari 2014

Santai-santai...

Views Salam,

Sekian lama menghilang bukan kerana tidak ingin berblogging lagi tapi kerana keaadaam masa yang tidak mengizinkan untuk berblogging.

Semuanya kerana mempunyai blog yang banyak sehinggakan blog ni ditinggalkan sekian lama. Tapi takpe sebab sekali sekala saya akan cuba untuk mengisi blog ini agar ianya tak 'berhantu'..hehehhe..

Sejak ada Maxis Home Fiber ni, saya begitu gigih untuk melayar laman sesawang dan juga youtube. Bukan ape sebab dulu cume guna broadband dan tau2 je lah kelajuannye macam mane...

Lagipun sekarang ni cuba untuk belajar cara-cara bisnis online ni, nak tambah pendapatan sampingan. Sekarang ni harga barang dah semakin naik tapi gaji ni yang tak naik-naik lagi...hehehehhe

Sambil-sambil tu saya juga layan youtube, cari-cari maklumat dan juga belajar perkara baru sebab youtube ni bukan sekadar memaparkan video lagu tetapi juga tutorial-tuturial yang bermacam-macam.

Haaa...sekarang ni saya nak share pula pasal awek youtube yang cun melecun ni, bukannye ape tapi tertarik dengan skil-skil gorengan gitarnye tu...pada mulanye ingatkan awek mat saleh tapi rupa2nye awek Malaysia beb....

Nah...antara videonye....layan






Sebenarnye ade banyak lagi koleksi video die ni...kalau nak tengok, rajin-rajinlah berkunjung ke youtube channel die..


Ok la, sampai sini je...nanti kite jumpe lagi k....




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

0 ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum
Sila tinggalkan Komen Anda Disini...!!!

/> /> />